Αρχική Σελίδα ΈΚΘΕΣΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι και Προϋποθέσεις

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας  " SIFIS EGGS " δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση βιολογικών πιστοποιήμενων αυγών στον ελληνικό χώρο  από το 2005.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων  σε Βιολογικά Πιστοποιημένα Αυγά Γεωργίας , Αυγά Extra Φρέσκα, Βιολογικά Πιστοποιημένα Αυγά για Παιδική Διατροφή, Βιολογικά Πιστοποιημένα Αυγά 30άδα σε χάρτινες καρτέλες κ.α.
Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε ελληνικά δημητριακά τα οποία αποτελούν την κύρια τροφή των πτηνών μας.

Είναι τα βιολογικά πιστοποιημένα αυγά με την γεύση που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια. Φυσικά, νόστιμα, με ζωηρόχρωμο κρόκο και με πλούσια γεύση.
Από τη παραγωγή στο πιάτο σας.. με πολλή αγάπη και φροντίδα, θρεπτικό, νόστιμο και υγιεινό!!!

 Εγγύηση στην ποιότητα των προϊόντων μας είναι οι καθημερινοί έλεγχοι που γίνονται από το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου καθώς και οι εργαστηριακές αναλύσεις που διεξάγουμε σε όλα μας τα προϊόντα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διαπιστευμένα από το ΕΣΥΔ εργαστήρια τροφίμων.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε πάντα ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας οι οποίοι μας έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια και μας υποστηρίζουν σε όλη αυτή τη προσπάθεια!!Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα